Zoeken naar event

  1. Event Wikipedia. Ga naar navigatie zoeken. Een event in een computerprogramma is een gebeurtenis waarop dit programma kan reageren. Het is het besturingssysteem dat aan het programma meldt wat er gebeurd is. Zo kan een programma vragen Druk op OK om verder te gaan. Er gebeurt dan niets tot het besturingssysteem aan het programma meldt dat op OK geklikt werd. Een event kan ook een sociale of kunstzinnige gebeurtenis zijn zoals een persconferentie een vernissage een happening of een performance.
  2. Home. Betaalbare duurzame topfeesten voor bedrijven en instellingen
  3. PTC/USER Benelux Benelux Event 2014. PTC/USER BENELUX EVENT 2014. Het 18e PTC/USER Benelux Event vind plaats op donderdag 20 november 2014 te Hotel Eindhoven. Het PTC/USER Benelux Event zal weer plaatsvinden op de schitterende lokatie het 4-sterren Hotel Eindhoven aan de N2 bij Eindhoven. Met trots kondigen we aan dat Brian Thompson Vice President PTC Creo Product Management weer naar ons event zal komen. En deze keer neemt hij ook nog een flink aantal andere Product Managers. Ook dit jaar zitten we weer na het PTC Live event in Stuttgart.
  4. Event in het Nederlands vertaald uit het Engels. Vertaal event van Engels naar Nederlands. Engels naar Nederlands Meer gegevens. gebeurtenis evenement voorval incident feit zaakje programmagebeurtenis. Uitgebreide vertaling voor event Engels in het Nederlands. event the zelfstandig naamwoord. the event occurrence occasion. de gebeurtenis het evenement. gebeurtenis de v zelfstandig naamwoord. evenement het zelfstandig naamwoord. the event occurrence affair matter occasion business. de gebeurtenis het voorval het incident het feit. gebeurtenis de v zelfstandig naamwoord. voorval het zelfstandig naamwoord. incident het zelfstandig naamwoord. feit het zelfstandig naamwoord. the event incident happening history. het incident het zaakje. incident het zelfstandig naamwoord. zaakje het zelfstandig naamwoord. the event program event. An action or occurrence to which a program might respond.
  5. HOG Gallery Events Detail. Events Detail
  6. Cashless Event Accreditation Payment Loyalty for Festivals and Events. Accreditation Payment Loyalty for Festivals and Events. Accreditation Payment Loyalty for Festivals and Events. Vanaf nu is het voor ieder evenement mogelijk om een evenement te organiseren waar geen cash geld meer aanwezig is. Al uw inkomsten en uitgaven realtime inzichtelijk. De systemen werken plug-and-play en kunnen op iedere lokatie worden ingezet! Neem contact met ons op om de kosten en opbrengsten voor uw evenement te laten berekenen. International Film Festival Rotterdam 2013.
  7. T.M. C. Asser Instituut. T.M. C. Asser Instituut.
  8. Verre Reizen Event. Welkom op het Verre Reizen Event. Het event puur gericht op verre reizen gehouden op een unieke locatie.
  9. Studiekeuze event EH. Op donderdag 20 november 2014 vindt het EH-Studiekeuze event plaats een event bedoeld voor alle middelbare scholieren van H45 en V56 MBO-ers en HBO-ers die een andere studie overwegen. Daarnaast is er een programma voor ouders decanen docenten jeugdwerkers en leiders. Tijdens deze dag willen we door middel van workshops en studieflitsen aandacht schenken aan alle vragen rondom studiekeuze studeren en christen-zijn. Vragen als Hoe maak je een studiekeuze? Wat heeft je geloof te maken met kiezen? Hoe zit je in elkaar? Welke talenten heb jij en welke studie past daarbij?
  10. Get ready for. The Cross Border E-commerce Event! Cross Border E-commerce Event 2014. Het event was in 2013 uitverkocht! Wilt u als eerste worden uitgenodigd voor het CBE14? Meld u aan en ontvang de uitnodiging met Early Bird tarief! Terugblik Cross Border E-commerce Event 2013! Uw webshop uitbreiden naar Frankrijk? De Duitse markt veroveren? Spanje als groeimarkt voor uw onlinebedrijf? Uw internationale expansie was op 5 september 2013 dichterbij dichterbij dan ooit! Het evenement diende als bron van inspiratie en kennis en een ingang tot een internationaal netwerk van specialisten.