Resultaten voor Catering

  1. Beijk Catering Beijk Catering Service. Wij verzorgen met een lach verantwoord biologisch n lekker dagelijkse catering voor meer dan 10.000 gasten. De partycatering van Beijk is verfrissend flexibel en compleet. Geroutineerd maar altijd creatief en vernieuwend. Kijk in ons fotoalbum.
  2. VR Catering Home. Onze ervaren chefs beheersen zowel de klassieke als nieuwe technieken. Jouw smaak is onze leidraad voor het samenstellen van het menu. VR Catering staat open om samen met jou nieuwe ideeën uit te werken en je verwachtingen te overtreffen. VR Catering gaat voor een feilloze organisatie. We staan op ieder moment klaar ook achter de schermen. De beleving van jouw feest wordt tot in de puntjes uitgewerkt. Onze drijfveer is je te laten schitteren. Eén van onze troeven is onze zin voor creatieve vernieuwing. VR Catering maakt van ieder feest een unieke belevenis. VR Catering Fabriekstraat 56A 2547 Lint Tel. 32 3 455 00 47 Fax.
  3. Catering Dordrecht Rotterdam bedrijf Barendrecht bedrijven Gouda Delf Den haag Huren Verhuur. Catering Regio Dordrecht Rotterdam Drechtsteden Friesland. Voor vragen of om een vrijblijvende offerte aan te vragen klik hier. Nieuw in assortiment de winter koek zopie kerst kraam ideaal voor uitgifte van erwtensoep rookworst gluhwijn chocolademelk. Nieuw Nieuw Nieuw de wijntap klik hier. Edwin Smulders Catering is de specialist op het gebied van catering in de regio Dordrecht Rotterdam Drechtsteden en nu met ons nieuwe filiaal ook in Leeuwarden Friesland. Heerlijke warme en koude hapjes. Uitgebreide warme en koude buffetten. Ontbijt en lunch mogelijkheden. Onze eigen patisserie afdeling.
  4. BP Catering Uw culinaire verwennerij voor al uw feesten. Deze brochure gratis bij u thuis? U kan onderstaand formulier gebruiken om gratis onze brochure thuis te ontvangen. Deze bevat ons volledig aanbod met en zonder bediening. Voer een e-mailadres in Bevestig e-mail. Straat huisnummer Postcode Plaats. Vierhekkensstraat 11 9031 Drongen 09 226 22 35 info@bpcatering.be.
  5. Productgroep Catering Pianoo Expertisecentrum Aanbesteden. In paragraaf 3.3 van het volledige criteriadocument wordt hierop ingegaan. In deze fase kunt u nog een beperkt effect bereiken op de omvang van de te behalen duurzaamheidsdoelstellingen. De fase is vooral belangrijk voor het borgen van de eerder geïnitieerde duurzaamheidseffecten. Specifieke aandachtspunten voor deze productgroep zijn. De overheidsorganisatie zelf is over het algemeen verantwoordelijk voor de keukenapparatuur. De goede werking van de apparatuur is van belang voor bijvoorbeeld het energie en waterverbruik van apparaten. Het is daarom raadzaam om het verbruik van de apparaten te meten. Ook kan worden bekeken of de aanschaf van bijvoorbeeld een energiezuiniger apparaat rendabel is.
  6. DeJe Catering. Welkom op de site waar u uw vingers bij af blijft likken. DeJe Catering is verhuisd n heeft haar assortiment eventmaterialen flink uitgebreid! Kelvinstraat 3 8801 NA Franeker. 0518 451054 0517 392010. Onze nieuwe website mt uitgebreid assortimentsoverzicht. onze eventmaterialen komt op korte termijn online. Tot die tijd kunt u per mail of via de contactbutton op onze site. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Klik hier voor onze Facebookpagina. Klik hier voor onze Twitterpagina. voor bij de borrel.
  7. SEC Catering Home. SEC Catering verzorgt graag de catering van onvergetelijke personeelsfeesten evenementen diners en bedrijfsrecepties. Maar ook perfect verzorgde feesten bij u thuis. Of het nu om 25 of 5000 genodigden gaat onze toegevoegde waarde maakt het verschil. Uw zakelijke evenement dient niet alleen voor uw eigen personeel goed geregeld zijn. Vaak is dit ook een visitekaartje voor uw relaties. Het is daarom belangrijk dat hier een ervaren organisatie achter staat. Of het nu gaat om een bruiloft een verjaardag een private dinner of een jubileum. SEC Catering combineert persoonlijke aandacht met culinaire hoogtepunten.
  8. MDV Event Catering. Voor meer informatie bel 056 62 18 35. MdV zijn de initialen van Marc Monique de Voogt die al ruimschoots hun sterren verdiend hebben in het restaurant en feestgebeuren. MdV Event Catering staat voor een team van enthousiaste medewerkers met de filosofie. Hospitality is not our business. it is our lifestyle! Beste Dimitri We hebben enkel positieve reacties gekregen op het personeelsfeest. Het beste feest in jaren Volgend jaar hetzelfde Lekker eten super sfeer Zeer vriendelijke catering het feest was af Dus daarom ook aan jou en je team bedankt voor de samenwerking! Mvg Vandemoortele Moutstraat 64 B-9000 Gent. Het beste feest in jaren. Het personeelsfeest was een schot in de roos.
  9. Welkom bij Tocat Catering. Om precies te zijn is Tocat Catering Partyservice op 2 mei 1994 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Hoorn. Een partycateringbedrijf opgericht door de huidige eigenaar Frans ten Oever. In de loop der jaren is Tocat uitgegroeid van een kleine onderneming aan huis tot een volwaardig bedrijf dat op alle fronten van een evenement iets voor u kan betekenen. In februari 2005 heeft Tocat haar locatie aan de Koggeweg 69 in Hem betrokken. Door de groei van Tocat was het nodig te verhuizen en op deze locatie is er weer alle ruimte voor expansie.
  10. Lindelauf catering partysevice. Welkom op de website van Lindelauf catering! Vol enthousiasme begroeten wij u op de website van Lindelauf catering. Kijk gerust rond en laat deze website de leidraad zijn in het maken van uw keuze voor een heerlijke culinaire invulling van uw feest of gelegenheid zowel priv als zakelijk. Uiteraard kunt u ons ook rechtstreeks benaderen door te bellen 0475-596108 of te mailen info@lindelauf-catering.nl. Alle op deze website en in onze folder genoemde prijzen zijn inclusief BTW! Ron en Judith Lindelauf. Wij zijn gesloten van 20 december t/m5 januari. Lindelauf Partyservice Catering wenst u fijne feestdagen en een. gezond gelukkig en culinair hoogstaand 2014!